Knapp: Till framsidan.
Knapp: Webb & server.
Knapp: Konferens & tolkning.
Knapp: Utbildning.
Knapp: Övriga tjänster, bl a CD-/DVD-produktion, inspelning, SADiE.
Barents Hus  Bild: Liten pil.  Övriga tjänster

Ljudinspelning: CD-/DVD-produktion

Vi kan hjälpa dig att spela in musik, ljudböcker eller undervisningsmaterial i vår studio, redigera resultatet och föra över det till CD eller DVD komplett med inlaga, framsida och fodral.

Kontakta oss för mer info om inspelning

 

 

CD-/DVD-duplicering med omslag och tryck

Vi erbjuder duplicering av små och stora volymer CD-skivor med skivtryck, inlaga, framsida samt fodral. Vi anpassar våra resurser efter dina behov och ger på så sätt dig möjligheten att själv bestämma hur ditt paket ska se ut.

Priset diskuterar du som kund med oss vid kontakt med vår personal, allt för att vi på bästa sätt ska kunna anpassa oss och uppfylla dina krav. Det enda kravet från vår sida är ett minimum på 50 skivor per beställning, samt att du tillhandahåller allt bildmaterial som ska användas i layoutsammanhang för att slippa extra kostnader.

Prisexempel:
200 skivor med tryck + inlaga + enkel framsida + jewel case = 4000 kr. Priser kan variera beroende på skivtyper, tryck etc.

Kontakta oss för mer info om duplicering

 

 

Teknik för synskadade: JAWS-script för SADiE

Vi säljer hjälpmedel för synskadade samt ljudutrustning av olika slag för musiker och ljudtekniker. SADiE, som är ett brittiskt ljudsystem, är vår huvudprodukt. Vi är också intresserade av ny teknik som är applicerbar för synskadade och andra inom ljudbranschen. Läs mer om SADiE.

Kontakta oss för mer info om våra JAWS-script för SADiE

 

 

Projektledning

Vi säljer hjälpmedel för synskadade samt ljudutrustning av olika slag för musiker och ljudtekniker. SADiE, som är ett brittiskt ljudsystem, är vår huvudprodukt. Vi är också intresserade av ny teknik som är applicerbar för synskadade och andra inom ljudbranschen. Läs mer om SADiE.

Kontakta oss för mer info om projektledning

 

 

Konstmaterial

Barents Hus AB har en liten konstaffär för alla som behöver penslar, pennor, papper, färg, målarkritor, fix, kilramar och annat som kan komma till användning i det konstnärliga arbetet. Vi tillhandahåller även ett litet sortiment för er som musicerar! Vi har till exempel strängar, plektrum och trumpinnar.

Det finns dessutom souvenirer av hög kvalitet. Vi har ett litet sortiment handgjorda och handgraverade bruksföremål och smycken i silver samt handgjorda föremål av sten, näver och textil. De kommer från hela Barentsregionen. Affären finns i Sverigefinska folkhögskolans huvudbyggnad. Konstbutiken har öppet under vanliga kontorstider (08:30-17:00 mån-fre).

Kontakta oss för mer info om konstmaterial

Växel: + 46 922 688 00
Annika Kronqvist: +46 922 688 17
Fax: + 46 922 688 08

Besöksadress: Torget 3, Haparanda
Postadress: Box 154, S-953 24, Haparanda, Sweden
info@barentshus.com

 

 

 

 

Barents hus AB  |  Torget 3, 953 32 Haparanda, Sweden  |  Tfn: +46 (0)922-688 26  |  E-post: info@barentshus.com

Knapp: Kontakta Barents Hus.
Knapp: Om Barents Hus.
Knapp: Projekt.
Knapp: Referenser.
© Barents hus AB