Knapp: Till framsidan.
Knapp: Webb & server.
Knapp: Konferens & tolkning.
Knapp: Utbildning.
Knapp: Övriga tjänster.
Barents hus  Bild: Liten pil.  Om Barents hus

Om Barents hus

Barents Hus AB grundades 1997. Företaget ligger i Haparanda, vid gränsen mellan Sverige och Finland. Tack vare företagets centrala läge är det naturligt att delta i internationell näringslivsutveckling i Barentsregionen.

Idag är vi verksamma och levererar lösningar till företag och organisationer i Luleå, Kalix, Haparanda, Övertorneå, i finska Tornio, Kemi, och många andra ställen i finska Lappland samt Murmanskregionen i Ryssland.

Vårt mångåriga samarbete med Sverigefinska folkhögskolan (www.svefi.net) ger oss breda specialkunskaper som låter oss erbjuda flexibla och skräddarsydda möjligheter och lösningar inom de flesta områden. Med vår nära placering till kunden i regionen kan vi alltid säkerställa en hög servicenivå. Barentsregionen ska uppleva oss som en självklar partner för multilösningar inom IT, konferens, samt övriga bastjänster som vi tillhandahåller. Kunskap, förtroende, service och flexibilitet ska genomsyra vår verksamhet från handling till kommunikation.

 

 

Kontaktperson:
Alexei Usov, VD
Tel: 0922 - 688 26
Fax: 0922 - 688 08
info@barentshus.com

 

 

Barents hus och dina personuppgifter

När du skickar in ett kontakt- eller ansökningsformulär vid beställning av tjänst eller information så registreras dina personuppgifter i vårt datasystem. Systemet följer de nya EU-reglerna kring insamling av personuppgifter (GDPR).

Uppgifterna registreras för att vi ska kunna kontakta dig samt skicka faktura för eventuella köp och/eller utfärda intyg för eventuella genomförda kurser.

Barents hus organisationsnummer är 556538-5506. Företagets VD är personuppgiftsansvarig.

Dina personuppgifter sparas i vårt system så länge du är kund hos oss. Du har rätt att begära ett utdrag över de uppgifter vi registrerat.

Vi sparar avtal och kursintyg i 2 år.

 

Vi registrerar följande:

 

 

 

Barents hus AB  |  Torget 3, 953 32 Haparanda, Sweden  |  Tfn: +46 (0)922-688 26  |  E-post: info@barentshus.com

Barents hus integritetspolicy

Knapp: Kontakta Barents Hus.
Knapp: Om Barents Hus.
Knapp: Projekt.
Knapp: Referenser.
© Barents hus AB