Knapp: Till framsidan.
Knapp: Webb & server.
Knapp: Konferens & tolkning.
Knapp: Utbildning.
Knapp: Övriga tjänster.
Barents hus  Bild: Liten pil.  Konferens & tolkning  Bild: Liten pil.  LifeSize Express 200

Konferensutrustning: LifeSize Express 200

För det professionella videomötet krävs ett kraftfullt videokonferenssystem som levererar en första klassens resa upplevelsemässigt.

Barents Hus AB erbjuder videokonferenser med LifeSize Express 200 från 800 kr (1200 kr inkl. lokal på Svefi i Haparanda). Vi är även verksamma i Luleå, Kalix, Övertorneå.

Intresserad? Klicka här för att begära mer info/offert.

 Med Lifesize Express 200 i er videolösning har ni möjlighet att koppla upp er mot varandra med marknadens bästa bildkvalitet, fullHD 1080p. Systemet innehåller funktion för att upprätthålla maximal videokvalitet i alla lägen. Datadelningsfunktioner finns inbyggda för att ni ska kunna visa datorpresentationer under videomötet.

Lifesize Express kan kopplas till två bildkällor där den ena visar motpart och den andra visar er datorpresentation. Genom att trycka på en enda knapp så kan man gå direkt från standby-läge till att vara uppkopplad i ett videosamtal – det kallar vi användarvänligt!

Bra för företaget/organisationen - Tack vare möten ansikte mot ansikte med medarbetare och kunder överallt i världen kan du snabba upp processerna i företaget/organisationen.

Bra för den anställde - Använd personalen på rätt sätt. Med videokonferens kan du ha ett möte med Stockholm på förmiddagen, ett med Bryssel på eftermiddagen och ändå äta middag med familjen.

Bra för miljön - Att vi alla måste hjälpas åt för att minska utsläppen av koldioxid är vi väl alla överens om. Men hur? Att minska resandet är ett mycket effektivt sätt.

Mer info om LifeSize Express [.pdf, c:a 760 kb]

 

 

 

Barents hus AB  |  Torget 3, 953 32 Haparanda, Sweden  |  Tfn: +46 (0)922-688 26  |  E-post: info@barentshus.com

Barents hus integritetspolicy

 

 

Knapp: Kontakta Barents Hus.
Knapp: Om Barents Hus.
Knapp: Projekt.
Knapp: Referenser.
© Barents hus AB