Menyknapp

Logga in / Webmail

Kontakta oss

Webbhotell och serverhotell

Konferensteknik och tolktjänster

Kurser och utbildningar

Övriga tjänster

Om Barents hus

Referenser

TurningPoint

Liva upp mötet eller gör konferensen mycket mer engagerande med vårt mentometer-system TurningPoint! Från 500 kr

Utrustning för konferensen

Modern utrustning inom ljud, ljus, projektorer, lokaler, video, m.m. Projektor och duk från 500 kr!

Tolkning och översättning

Vi tolkar och översätter mellan svenska, finska, engelska och ryska. Både fast och mobil tolkanläggning!

 

TurningPoint

Du kan enkelt hyra vårt trådlösa TurningPoint-mentometersystem från 500 kr.

Vi kan leverera TurningPoint-systemet till din konferens- eller möteslokal Luleå, Kalix, Haparanda, Övertorneå, Tornio, Kemi, Rovaniemi eller Oulu och hjälpa dig att komma igång inom 2 timmar från beställningen!

Intresserad? Klicka här för att begära mer info/offert.

Väck nyfikenheten och intresset med mentometer TurningPoint! Barents hus hyr ut trådlösa systemet TurningPoint som vi anser vara det mest användbara och kraftfullaste mentometersystemet på marknaden.

Med det unika röstningssystemet får du åhörarnas respons direkt. Låt TurningPoint hjälpa dig att effektivisera möten och utbildningar! Upptäck vad TurningPoint kan göra för dig!

 


Så här kan det se ut på en vanlig konferens där en ensam föreläsare maler på utan att ens titta upp från pappren...
 
 

... medan en konferens med mentometersystem alltid fångar deltagarnas intresse! De får göra sina åsikter hörda på ett snabbt och effektivt vis som genast summeras och visas på en skärm.

 

 

TurningPoint för konferensgäster och seminariedeltagare

Skapa kommunikation mellan föredragshållare och publik. Genom att ha inslag i din presentation med frågor eller påståenden som dina åhörare svarar på, behåller du deras uppmärksamhet och intresse genom hela presentationen.

TurningPoint passar lika bra för det lilla mötet som på den stora konferensen. Sverigefinska folkhögskolan i Haparanda som vi samarbetar med har konferenslokaler för små och stora grupper.

 

TurningPoint för företag

Skapa kommunikation mellan föredragshållare och publik. Genom att ha inslag i din presentation med frågor eller påståenden som dina åhörare svarar på, behåller du deras uppmärksamhet och intresse genom hela presentationen.

TurningPoint passar lika bra för det lilla mötet som på den stora konferensen. Vi kör ut systemet till ditt företag och hjälper till med att komma igång om detta skulle behövas.

 

TurningPoint i skolan

TurningPoint är ett utmärkt verktyg att använda i skolundervisningen. Läraren kan ställa frågor och påståenden som eleverna med hjälp av mentometerknapparna svarar på. Tillsammans kan de diskutera resultatet eller gå igenom de rätta svaren. All statistik på hur eleverna har svarat sparas och kan användas i efterhand.

Istället för att en elev får svara på lärarens fråga ger du alla elever möjlighet att visa sina kunskaper. Med TurningPoint finns också enorma möjligheter att behålla elevernas intresse, genom att be om deras åsikter under undervisningens gång, och på så sätt skapa diskussioner

Mer info om TurningPoint mentometersystem [.pdf, c:a 600 kb]

 

 

 

Konferensutrustning

Vi bistår med utrustning till din konferens eller ditt evenemang. Vi har projektorer, professionella ljud- och ljussystem, videokonferens, med mycket mera.

Intresserad? Klicka här för att begära mer info/offert.

Om du vill ha ljud till din konferens eller ditt evenemang så har vi två färdiga paket du kan välja mellan. Men du kan naturligtvis även välja egna lösningar. Hör av dig så hjälper vi dig!

 

Paket 1, exklusive tekniker och frakt:

 • Mixer, 12 kanaler
 • Slutsteg, 2 kanaler
 • 2 st högtalare med stativ
 • 2 mikrofoner med kabel och stativ
 • Allt kablage ingår

 

Paket 2, exklusive tekniker och frakt:

 • Mixer 32 ch
 • Slutsteg
 • 2 st topplådor
 • 2 st baslådor
 • 2 st subbaslådor
 • 4 st monitorer
 • 6 mikrofoner med kabel och stativ
 • 2 kanaler DI-box
 • Multikabel 24ch med 8 returer
 • Allt kablage ingår

 

 

 

Tolkning och översättning

Behöver du tolkning under din konferens eller ditt evenemang?

Vi har både tolkningsbås på plats samt en mobil tolkplattform, och vi kan simultantolka mellan svenska, finska, engelska och ryska.

Vi översätter även texter.

Intresserad? Klicka här för att begära mer info/offert.