Knapp: Till framsidan.
Knapp: Webb & server.
Knapp: Konferens & tolkning.
Knapp: Utbildning.
Knapp: Övriga tjänster.
Barents Hus  Bild: Liten pil.  Webb & server  Bild: Liten pil.  Fjärrskrivbord

Fjärrskrivbord


Med fjärrskrivbordet kan du och ditt företag komma åt era skrivbord, filer, program, skrivare etc. när och var som helst - det enda som behövs är en dator med Internetuppkoppling eller en mobiltelefon (t ex iPhone eller Android).

Fjärrskrivbordet är en så kallad molntjänst. Det betyder att alla önskbara program, filer, boknings- och ekonomisystem görs tillgängliga för alla inom ert datornätverk. Tjänsten är mycket kostnadseffektiv eftersom ni inte behöver investera i vare sig nya datorer eller servrar för att få ut mer prestanda. Alla program ni behöver körs direkt på vår server. Dessutom är säkerheten betydligt högre än hos de flesta företag som har sina servrar på kontoret. Drift och övervakning av servern ingår.

Vi har även en rad olika programvaror som ni kan hyra per månad eller köpa in för en engångssumma, exempelvis Microsoft Exchange, SharePoint, SQL-server m m.

Varmt välkommen att kontakta oss!
Vänliga hälsningar
Alexei Usov och Lena Snäll

* Pris per månad och användare. 10 GB diskplats,
antivirus, Office Std och Backup ingår.

Bild: Fjärrskrivbord
Ett exempel på hur ditt företagsnätverk kan se ut.

 

Fjärrskrivbordet är en så kallad molntjänst. Det betyder att alla nödvändiga program och filer görs tillgängliga för alla inom ert datornätverk utan att någon behöver skaffa nya datorer. Tjänsten är mycket konstnadseffektiv eftersom ni inte behöver investera i vare sig nya datorer eller servrar för att få ut mer prestanda: Alla program ni behöver körs direkt på vår server. Dessutom är säkerheten betydligt högre än hos de flesta företag som har sina servrar på kontoret.

Vi har en rad olika programvaror som vi kan hyra ut per månad eller köpa in för en engångssumma, exempelvis Microsoft Exchange, SharePoint, med mera, Utöver dessa kan allt från Office till bokningssystem såsom Amadeus eller ekonomisystem integreras i tjänsten, och diskplatsen kan förstås alltid utökas. Drift och övervakning av servern ingår.

 

 

 

Barents hus AB  |  Torget 3, 953 32 Haparanda, Sweden  |  Tfn: +46 (0)922-688 26  |  E-post: info@barentshus.com

Barents hus integritetspolicy

Knapp: Kontakta Barents Hus.
Knapp: Om Barents Hus.
Knapp: Projekt.
Knapp: Referenser.
© Barents hus AB