Knapp: Till framsidan.
Knapp: Webb & server.
Knapp: Konferens & tolkning.
Knapp: Utbildning.
Knapp: Övriga tjänster.
Barents Hus  Bild: Liten pil.  Webb & server  Bild: Liten pil.  Hosted Exchange

Hosted Exchange

Ökad tillgång till e-post, kalender och kontakter från 39 kr/konto                             
– kommunikationslösning för företag i världsklass!

Barents Hus AB erbjuder tjänsten Hosted Exchange som bygger på plattformen Microsoft Exchange Server. Hosted mail är en kostnadseffektiv och flexibel kommunikationslösning som är designad för att hjälpa ditt företag med att komma åt information och samarbeta oavsett var du befinner dig.

Med Hosted Exchange får du tillgång till en professionell och säker e-postlösning som inkluderar bland annat delade e-postlådor, kontakter och kalendrar.

Valfrihet och skalbarhet med Exchange
Webmail och Exchange i mobilen
Enkelhet och engagemang
Administrera själv
Vad kostar tjänsten?

Beställ Hosted Exchange

Ställ in Exchange (Windows)
Ställ in Exchange (Mac)
Ställ in Exchange (Android)
Ställ in Exchange (iPhone)

För över mail och uppgifter från ett gammalt e-postkonto till ditt Exchange-konto

 

Bild i innehållsrullaren.
Bild i innehållsrullaren.
Bild i innehållsrullaren.

 

Valfrihet och skalbarhet med Exchange

Du som kund har tillgång till Hosted Exchange-tjänsten via PC, Mac och mobil, och kan använda det e-postprogram du själv föredrar. Du kan lägga till eller ta bort användare enkelt i vår smidiga Kontrollpanel - allt efter ditt dagliga behov. Du betalar endast för det du använder dig av utan krångliga bindningstider.

Välj själv vilket e-post-program du vill använda. Exchange-tjänsten fungerar med de allra flesta moderna e-post programmen. Notera att Microsoft Outlook-versioner äldre än 2010 kan kräva brandväggsinställningar i ditt nätverk eller hos er Internetleverantör. Vi hjälper naturligtvis till om det uppstår problem så att ni kan använda tjänsten utan krångel.

 

Webmail och Exchange i mobilen

Du har tillgång till din e-post och kalender även i datorer som inte har något specifikt e-post-program installerat. Det enda som krävs är att datorn har en Internetuppkoppling; då kan du när som helst komma åt din e-post via webmail-tjänsten som ingår i Exchange. Du loggar in på en särskild webbsida där du sedan kan läsa och skicka meddelanden, samt se och ändra i din kalender.

Exchange-tjänsten erbjuder dessutom precis samma funktionalitet i din iPhone, Android eller Windows-mobil som i din dator. På så vis har du alltid din e-post och kalender tillgänglig, och kan ständigt hålla dina kontakter och uppgifter uppdaterade utan att behöva vara bunden vid en särskild plats.

 

Enkelhet och engagemang

Enkelhet. Du som kund behöver inte tänka på programlicenser, hårdvara eller serveradministration utan kan snabbt komma igång och använda tjänsten. Inga dolda kostnader, ingen bindningstid.

Engagemang. Vi brinner för dig som kund, tar ditt problem på allvar och försöker lösa det så snabbt och effektivt som möjligt. Vi gör alltid det lilla extra för att våra tjänster ska vara flexibla med bästa möjliga funktion så att du som kund ska vara nöjd. Våra kunder är våra bästa ambassadörer! Som kund hos oss får du en personlig kontakt - en partner som gör allt för att hjälpa dig. Vi är engagerad lokal leverantör med telefonnummer det går att nå oss på!

 

Administrera själv

Du kan själv administrera din Exchange-tjänst. Vill du t ex lägga till eller ta bort en användare? Vill du se din faktura? Vill du ändra i någons konto? Du kan göra allt detta och mycket mer precis när du själv vill utan att ni behöver vänta eller kontakta oss. Du loggar bara in på Exchange-tjänstens kontrollpanel, där du kan göra alla ändringar som behövs.

 

Vad kostar tjänsten?

Priset ligger på mellan 39 kr och 99 kr i månaden per konto, beroende på vilka kapacitets- och funktionalitetsmöjligheter du väljer.

Pris i månaden per konto 39 kr 69 kr 99 kr
Lagringsutrymme 0,5 GB 2 GB 5 GB
Delad kalender - Ingår Ingår
Windows/Mac/Linux-funktionalitet Ja Ja Ja
E-post i mobilen Ja Ja Ja
ActiveSync (för omedelbar synkronisering och uppdatering av ändringar och tillägg av meddelanden, kontakter och kalenderposter i både dator och mobil) Ingår Ingår Ingår
 

 Växel (08:00 - 17:00):
Teknisk support / säljare:
Fax:

Besöksadress:
Postadress:
E-post:

+ 46 922 688 00
+ 46 922 688 26
+ 46 922 688 08

Torget 3, Haparanda
Box 154, S-953 24, Haparanda, Sweden
support@barentshus.com

 

 

 

Barents hus AB  |  Torget 3, 953 32 Haparanda, Sweden  |  Tfn: +46 (0)922-688 26  |  E-post: info@barentshus.com

Barents hus integritetspolicy

Knapp: Kontakta Barents Hus.
Knapp: Om Barents Hus.
Knapp: Projekt.
Knapp: Referenser.
© Barents hus AB