Knapp: Till framsidan.
Knapp: Webb & server.
Knapp: Konferens & tolkning.
Knapp: Utbildning.
Knapp: Övriga tjänster.
Barents Hus  Bild: Liten pil.  Webb & server  Bild: Liten pil.  BHAB Cloud Backup

BHAB Cloud Backup från 59 kr/mån 

 

Har du en säker backup att tillgå?

Alla har vi varit med om hur filer plötsligt raderats, tappats bort eller förstörts. Alla vet vi även att det är viktigt med säkerhetskopior: De låter en snabbt återställa förlorad information och kan ofta bespara en dagar, om inte veckor, med arbete. Ändå är det få av oss som har tid eller ork att säkerhetskopiera våra filer med jämna mellanrum.

Vi erbjuder nu en daglig säkerhetskopiering av er viktiga information via tjänsten Barents Hus Cloud Backup.

 

 

Hur fungerar det?

Tillsammans bestämmer vi vilken information som bör säkras. Varje backup övervakas kontinuerligt och vi ansvarar för att åtgärder vidtas om något slutar fungera. En återläsning kan givetvis ske på ett ögonblick och Er information finns alltid tillgänglig när Ni behöver den där ni är.

Bild: BHAB Cloud Backup

 

 

Vårt erbjudande

Just nu erbjuder vi installation och konfiguration av Barents Hus cloud backup till ett fast månads pris* (se spec. nedan) I priset ingår daglig backup, snabb Internet-access till vår serverhall, fast pris och 1 månads uppsägningstid.

 

 

Kontakt

Kontakta Alexei Usov på telefon 0922 68826 eller support@barentshus.com
Besök oss gärna på www.barentshus.com

 

 

Vad säger Barents Hus cloud backup-kunder?

"En pålitlig backup är en viktig del av vår informationssäkerhet och den ska bara fungera. Därför har vi valt den här lösningen hos Barents Hus. All backup sker smidigt och säkert över nätet samtidigt som lösningen kraftigt minskar vår administration, en återläsning kan ske på ett ögonblick och informationen finns alltid tillgänglig när man behöver den."

—Staffan Svanberg, Bosmina skärgårdsturer AB
Tjänst: Barents Hus cloud backup

 

 

BHAB CLOUD BACKUP• 25 GB   59 kr/mån
• 50 GB   100 kr/mån
• 100 GB   200 kr/mån
• 250 GB   500 kr/mån
• 500 GB   1000 kr/mån

Alla angivna priser är exkl. moms. Vid större lagringsbehov kontakta Barents Hus för prisuppgift.

 

 

 

  Toppsäkert datacenter
All data sparas offsite (på annan geografisk plats) i vårt datacenter. Detta eliminerar faror som stöld och brand som annars är hot mot er lokala backup. Datacentret har redundant Internetanslutning och övervakas 24/7/365.
 
  Krypterad filöverföring
All data krypteras på er dator/server innan det överförs till oss. Det är bara ni som har tillgång till er krypterade säkerhetskopia då endast ni har tillgång till krypteringsnyckeln. Krypteringen garanterar maximal sekretess.
 
  Automatisk och schemalagd backup
Ni som användare kan enkelt sätta upp ett schema då er backup skall genomföras. Backup kan genomföras en till flera gånger dagligen, veckovis eller månadsvis. Det finns ej begränsning på antalet backups.
 
  Manuell backup
Ni kan enkelt även genomföra manuella backuper närsomhelst och varsomhelst. Detta innebär att ni kan välja en fil eller mapp som skall säkerhetskopieras. En manuell backup påverkar inte schemalagda backuper utan dessa körs som vanligt.
 
  Återläsning av data
Att återläsa data genomförs snabbt och effektivt. Vid behov kan ni enkelt återläsa filer och mappar dit ni önskar. Detta kan ni göra när som helst på dygnet.

 

 

 

Barents hus AB  |  Torget 3, 953 32 Haparanda, Sweden  |  Tfn: +46 (0)922-688 26  |  E-post: info@barentshus.com

Barents hus integritetspolicy

Knapp: Kontakta Barents Hus.
Knapp: Om Barents Hus.
Knapp: Projekt.
Knapp: Referenser.
© Barents hus AB